Over de winkel

KEMPKES MODE is al 90 jaar een echt familiebedrijf en een begrip in Hilversum en ver daarbuiten.

Opa Kempkes startte zijn textielzaak in 1930 aan de Kleine Drift in Hilversum. In 1966 namen Gerard en Corry Kempkes het roer over en het textiel karakter werd uitgebreid met dames-, heren-, en kindermode. Maar de tijd stond niet stil, en zo werd begin jaren '70 een tweede filiaal geopend in winkelcentrum kerkelanden in Hilversum.

Naarmate de tijd verstreek kwam het damesmode en lingerie karakter steeds meer op de voorgrond, en werd het assortiment uitgebreid met vele aansprekende merken.

De dagelijkse leiding is nu in handen van hun dochter. José Kempkes studeerde eind jaren '80 af aan de Textiel Management Opleiding in Doorn. Zij heeft daarna vijf jaar gewerkt bij retailorganisatie EURETCO waar zij mede verantwoordelijk was voor het opzetten van een keten van damesmodezaken.

  

 

In 1992 was de tijd rijp, het filiaal aan de Kleine Drift werd gesloten en een frisse wind waaide over de 100 vierkante meter in winkelcentrum Kerkelanden. Het interieur werd in een nieuw jasje gestoken en het assortiment uitgebreid met vele merken die aansluiten bij de modebewuste en eigentijdse vrouw van nu.

Door de jaren heen groeide de winkel meer en meer uit haar jasje en door de complete renovatie van het winkelcentrum ontstond te mogelijkheid om door te groeien naar een grotere winkel.Op 27 oktober 2016 was het eindelijk zover en opende in het pand naast de oude winkel de geheel vernieuwde en eigentijdse winkel.

Na ruim 46 jaar in winkelcentrum Kerkelanden presenteert Kempkesmode een nog ruimer aanbodaan mode en accessoires dan u al van ze gewend was.De service en gastvrijheid is als vanouds en nog steeds kunt u terecht voor een eerlijk en oprecht mode advies door het ervaren team van Kempkes damesmode.

In een gezellige ambiance en onder het genot van een kopje thee of koffie kunt u dagelijks worden bijgestaan voor alle gewenste kledingadviezen door het ervaren verkoopteam.